3 Mart 2016 Perşembe

1 Adet Yeni Bildiriminiz Var !





   Hangi blogger arkadaşıma yorum yaptığımı unuttum ama mektuplaşmayla ilgili birşeyler yazmıştı kendisi. Biliyorsunuz ben postcrossing uygulamasıyla kartlaşıyorum. Daha doğrusu aktif gönderiyorum ama alamıyorum :) Onun dışında kartlaştığım bir iki arkadaşım var tabi ama düzene oturtabilmiş değilim. Eskimiş, toz tutmuş hatta küflenmiş bu geleneğimizi yaşatmayı çok istiyorum ve ben mektuplaşmayı çok seviyorum. "Ee Kestane Fiyonk bize ne bundan!" diyenleri duyar gibiyim. He tabi birde "Aa bende çok severim ya keşke yapabilsek ama unutuldu artık.." diyenleri de duyuyorum ve bir etkinlik başlatıyorum.

   Sevgili blogger arkadaşlarım, okuyucularım, takipçilerim, arkadaşlarım, dostlarım, canlarım ciğerlerim..

   Benimle kartlaşmak mektuplaşmak isteyen arkadaşlarımı harekete geçmeye davet ediyorum. Gelin birbirimize mektup yazalım, gittiğimiz yerlerden kart atalım, mutluluklarımızı paylaşalım. Sosyal medya, internet ortamı insanların birbirlerine olan güvenlerini yerle bir ediyor haklısınız. Kimse kimseye güvenemiyor. Ama ben istiyorum ki birbirimizi 'layklamak'tan öte birşeyler yapalım. İletişim kurabilmek için çabalayan insanları göremiyorum artık çevremde.
   Feysten ekleşmek, instagramdan takipleşmek, tivitleşmek, snapleşmek, pinleşmek(!)..
   Ne yapıyoruz biz arkadaşlar? Blog camiasında bile birbirimize yorum yapmaktan aciz duruma geldik. İlişkiler için emek harcamıyoruz. Ben değer verdiğim insan için elime kalem alarak süslü püslü kağıtlara düz bir şekilde yazı yazmaya çalışmak ve onları rengarenk zarflara koyarak özene bezene hazırladığım mektubumu yada kartımı postaneden pulla göndermek istiyorum. İlişkilerim için çaba göstermek istiyorum. Bu geleneğin de yaşatılmasını istiyorum.

   Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız o zaman bana mail atın iletişime geçelim. Katılım çok olursa eğer sizlerinde istekleriniz doğrultusunda eşleştirme de yapabiliriz. Yok ben sadece bir kişi ile iletişime geçmek istiyorum derseniz ben benimle kartlaşmak isteyen herkesle karşılıklı kartlaşırım hiç şüpheniz olmasın :) Güzel bir katılımın olacağını ve benim gibi düşünen ve hisseden insanların hala varolduğuna ve oralarda bir yerlerde beni okuyup heyecanlandıklarına eminim..

   Heyecanla sizleri bekliyor olacağım :))

   Güzel Geceler Sizin Olsun..










19 yorum:

  1. :) Süper düşünce eminim çok keyifli olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir an kimsenin umrunda olmadığını düşünmeye başlamıştım :) O zaman ilk mektup arkadaşım sen misin şimdi :)) Çok mutluyum şu an :)

      Sil
  2. Ahhh beni de unutma şekerim ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asla unutmam hemen irtibata geçiyorum :)

      Sil
  3. Bayıldım bu etkinliğe! ^^
    Gerçekten çok samimi bir düşünce olmuş Kestane. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim :)
      Seni de dahil edebilirsem çok sevinirim :)

      Sil
  4. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu. Hadi yaptın nereye kadar 3 5 mektup, yine bitti gitti.bence çok banal bir etkinlik olmuş.
    Yorumumu yaptım alınmaca gücenmece yok. Ben başka bloglara devam ama arada uğrarım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfirullah alınacak gücenecek bir durum yok ortada. Herkes görüşünü belirtmekte özgür. 3-5 mektup olsun ama yeterki hatırlarsın. Devamlılığı sağlayan şey ise yüreklerdeki samimiyettir. Karşılıklı aynı frekansı yakalayabildiğim bir arkadaşımla heleki mektuba değer veriyorsa, işte o zaman uzun yıllar bile devam edebileceğine inandığım bir etkinlik. İnşallah sizinde gönlünüze göre başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  5. Bende varım .... Postcrossing ile dünya ile kartalşırken şimdi de senin sayende ülkemle kartalacağım ... YAŞASINNNNN .... Soslubadem@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir fikir Fiyonkcum tebrik derim seni. Mektup... ne de güzel düşünmüşsün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende bize katılmak istersen çok memnun olurum :) Şimdilerde kartlaşarak başladık. İlk ben aldım kartları.. Hatta en erkenci davranan River yıldırım hızıyla kart attı. Sonra da Soslu Badem'in kartını aldım. Ben biraz geç göndermiş olsam da 7 adet kart postaladım ve çok mutluyum :) Senide görmek isterim çok isterim hemde öyle böyle değil :))

      Sil
  7. Çok güzel. Süper bir fikir :)

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle merhaba Cafe Tigris'ten geliyorum.Biraz geç haberdar oldum ben de katılmak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnun olurum :) Hemen size de mail attım bir an evvel iletişimimizi kurup kartlaşmayı başlayabiliriz :))

      Sil
  9. merhabalar ben de geldim:) ben de tigristen geldim:) katılabilirmişiz. sacmalarlar@gmail.com . adım derya bu arada. çok memnun oldum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki çok sevinirim çok mutlu olurum :) Hemen mail atıyorumm :)

      Sil
  10. Bu güzel etkinliğe bende katılmak istiyorum.Bloğunu takibe aldım. Bende bloğuma beklerim. malatyasu@gmail.com. sukrancapaylasimlar.blogspot.com. Yapmam gerekenler için haber bekliyorum. Sevgiyle kal;)

    YanıtlaSil
  11. Kart, mektup en sevdiğim şeylerdir. Bir de pullu olmalarını severim.Değişik bir ülkeye gidince ilk iş kart arayıp postalamaya çalışırım. (Kendi evime de dahil olmak üzere :)Bak bilseydim Kanada'dan kart attığım arkadaşlarımın arasına seni de katardım :)

    YanıtlaSil