8 Mart 2016 Salı

Salıyı Sallayan Blog #2





   Saat olarak biraz gecikmişte olsa bugünkü yazımı atlamak istemedim. Aslında hangi bolğu yazacağımı düşünmedim bile çünkü bir haftadır düşündüğüm bir bloggerı yazacağım bugün. Üşengeçlik edip haftaya ertelemeyi düşündüm hatta Büşra ile de Skype üzerinden konuşurken ona da söyledim ama sonra yazmalıyım dedim. Geçte olsa yazmalıyım. Bloğum ihmale gelmez.
   Çünkü bloğum benim sulamamı bekleyen narin çiçeğim..

   Gelelim haftanın bloğu etkinliğimizde bu hafta yazmak için sabırsızlandığım bloğa..

   "Mars Beyinli"

   İsmi ile olsun yazdıkları ile olsun bende sempati ve hayranlık oluşturan bir blog. Zaten ilk olarak ismi beni farklı olduğuna ikna etmişti. Mars Beyinli.. İşte tam da bu.. İsmine yakışır bir blogger arkadaşımız. Şimdi ona karşı sempatimi anlatıyorum ama sanmayın ki can ciğer kuzu sarmasıyız :) Bloglarımızda yorumlaşmaktan başka muhabbetimiz yok ama ben kendisinin hayranıyım.

   Bloğuma yazı yazamadığım zamanlarda bile girer onun bloğunu kontrol ederim. Yazı yazsın da okuyayım diye bekler dururum. Ben zaten bu aralar depresyon modunda takıldığım için bana onun yazdığı herşey çok iyi geliyor. Hayata bakış açışı farklı. Hayatı yaşaması ve eleştirmesi çok farklı. Gelişi güzel sövüyor hayata. İçinden ne geliyorsa söylüyor. İçinde tutmuyor hiçbir şeyi ağzına geldiği gibi söyleyerek döküyor içini. Ben kendi sözde hanımefendilik çizgimden kaydırmayın beni diye dolaşırken ortada o söylüyor benim söylemek istediklerimi. O sövdükçe benim içim bir rahatlıyor bir rahatlıyor ki anlatamam. He edepsiz birisi değil sakın ha yanlış anlaşılmasın.. Öyle fütursuzca sövüyor ama dokundurmuyor. Sem sövüp hem sempati kazanabilmek kolay birşey değil ama Mars Beyinli bunu öyle güzel bir şekilde uygulamaya döküyor ki..
   Hassas bir şekilde sövüyor. Giydiriyor, yakıştırıyor, toz kondurmadan temizlik yapıyor..

   Çok severim ve takip ederim kendisini. Sizde takip edin onu mutlaka.Sizi bir an olsun hayattan koparıp kendi dünyasına alacak ve rahatlatacaktır. Okurken tebessüm etmenizi sağlayacaktır. Bu aralar aşk hayatı da biraz karışık dualarımıza ihtiyacı var. Duamdasın bunu bil mutlaka..

   Aslında olur da benim bu yazımı okursa kendisi rica ediyorum birde benim hayatıma ve hayatımdakilere sövüverir misin bir zahmet. Siparişle insanların da içini onların yerine dökmelisin bence çok tutar  :)


   Güzel Geceler Sizin Olsun..






6 yorum:

  1. Yeni bir hafta yeni bir blogger yeni bir dünya harikasın kestanem fiyongum, canım ;)))) koşarak gidiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum :) Bu arada gecikmeninde kusuruna bakmayın elimdeki programdan ötürü bazı bazı cevaplarım gitmiyor ne yazıkki :(

      Blog dediğin kendini içie çekmeli ama değil mi :)

      Sil
  2. Sen napmışsın kız böyle? Şaşkınlıkla ama gülümseyerek okudum. Bu yazın bana çok iyi geldi. Hakkımda ne kadar güzel ve orjinal şeyler yazmışsın ya sımsıkı sarılasım geldi sana :) Aşk hayatım çorba oldu kestane şaşırdım ne yapacağımı. Bende seni dualarıma ekleyeceğim bundan sonra. Buna emin olabilirsin. Arada bloguna bakıyorum ama yorum bırakamıyorum. Bloglara eskisi gibi ugrayamıyorum. Buna rağmen beni okumana ve destek olmana minnettarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir gün olur da karşılaşırsak sıkı sıkı sarılırız. :) Gerçekte severek okuyorum seni. Sen bana sevdiğini gördüğünde nasıl hissettiğini anlatırsın. Bende sana ben gördüğümde nasıl hissettiğimi anlatırım. Bu sefer daha sıkı sarılır hatta belki de ağlarız.. Duygularının arkasında dur mutlaka..

      Sil
  3. Mars Beyinliyi bende severek takip ediyorum canı. Senin vesilenle yeniden hatırlamış oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Mars Beyinli işte hatırlamazsak bizi de diline dolar belki diye korkuyorum :P

      Sil