19 Mart 2016 Cumartesi

WowApp Nedir?





   Sevgili Deli Kızın Bohçası bloğunun sahibesi Derya sayesinde WowApp uygulamasına katıldım. Tam olarak ne olduğunu anlayamadım henüz keşif aşamasındayım ama faydalı birşeye benziyor blog yazarları için.
   WowApp uygulamasının web sitesinde kendisi için yaptığı açıklama ise şöyle:

Neden WowApp'e katılmalısınız? - WowApp ücretsizdir ve kendi gelirinin/payının % 70'ini sizinle paylaşır. Dünya çapında 110'dan fazla ülkede yaklaşık 2000 hayır kurumundan birisine bağış yapmayı tercih edebilir veya kendiniz için nakde çevirebilirsiniz. Seçim sizindir!
WowApp'i benzersiz yapan şey nedir?
1. Sosyalleşirken kazanın: gelirimizin % 70'ini sizinle paylaşıyoruz
2. Kazandıklarınızı Bağış aracılığıyla iyilik yapmak için kullanın
3. Kendinize bir banka hesabı, kredi kartı veya PayPal hesabı aracılığıyla nakit olarak aktarın
4. En düşük fiyatlarla tüm dünyayı ara; WowApp'ten WowApp'e sesli ve görüntü aramalar ücretsiz
5. Özel Mod: Sohbeti sonlandırdığınızda iletilerin otomatik olarak silinmesi gibi en iyi gizlilik özelliklerine sahip olun
Saygılarımla, 
Robin Wow

   Dediğim gibi faydalı bir uygulamaya benziyor. Whatsapp'ın bize para kazandırdığını düşünürsek eğer o zaman çok faydalı bir uygulama haline geliyor :) Mantık olarak aynı ama Wowapp uygulamasını WhatsApp uygulamasından ayıran tek fark bir başkası aracılığıyla yani davet aracılığıyla giriş yapabiliyor olmanız :) 

   Ee buyrun o zaman tabi ki de ben sizi davet ediyorum..









2 yorum:

  1. Nasıl bir şey pek anlamadım ama sen biraz takıl bakalım oralar güzelse bende gelirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog dünyasında Google Adsense varya çeşitli bloglar başvuru yapıyor ve Google reklamları almaya başlıyor. Ben henüz başvurmadım gerçi başvursamda red yerim o konuda şüphem yok :) Her neyse Whatsapp uygulamasının içerisine şöyle üst tarafına Google reklamlarını yerleştirmişler biz onu orda gördükçe para birikiyormuş. Tabi biz arkadaşlarımızla yazışmaya falanda devam ediyoruz. Whatsapptan tek farkı para kazandırıyor olması. Daha sonra ister bağışlayabiliyorsun istersende çekebiliyorsun parayı sana kalmış orası. Ve davet olmadan giremiyorsun o yüzden ben yukarıda davetiye linkimide paylaştım ki isteyenler girebilsin kullanabilsin :))

      Sil