12 Nisan 2016 Salı

Salıyı Sallayan Blog #5 - Hoşgeldin !





   Bugünün geleceğini hiç hayal etmemiştim. Salıyı sallayacağımı düşünmeden sizlerle salladım hep bu günü. Blog aleminde bende iz bırakanları okumak ve blog yazarı arkadaşlarımı sizlerle paylaşmak benim için çok özel bir duygu oldu hep. Sevgili Cafe Tigris beni yazdığında çok şaşırdım bir an inanamadım. Kendisine çok teşekkür ediyorum beni bu şerefe bu kıdeme layık gördüğü için.

   Bir Kestane Varmış.. Bir Fiyonk Yokmuş..
Okuduğunuz gibiyim işte ben burada. Bir varım bir yokum..

   Ve sen.. Bugün buradaysan eğer hoşgeldin.. Tigris'ten görüp geldiysen hele binlerce kere hoşgeldin.. Başımın üstünde değil gönlümde yerin var bunu böyle bil ve sakın gitme..
Ben hayatım boyunca hep giden oldum. Gitmenin ne demek olduğunu iyi bilirim. Giderek kalmanın ve kalarak gitmenin ne demek olduğunu çok iyi deneyimledim.. Eğer bugün buradaysan kal sende benimle. Belli mi olur belki yüreğimizin en derininde bir yerlerde seninle aynı acıyı yaşamış belkide aynı sevinci hissetmişizdir..

   Sevgili Blog Yazarı/Okuyucu/Takipçi..
   Sevgili Dost..
   Benim dünyamı yaşayabileceğin, hissedebileceğin bu platforma hoşgeldin..
Kahve içmeyi sever misin? Ben çok severim. Günümü kahvesiz bitiremem. Mutlaka bir türk kahvesi içerim hergün.. Ama sade içerim ben kahveyi. Kahvemin yanında tatlı istemem. Çünkü bir tatlı bakış, bir hoş söz, bir samimi muhabbet, içten dostluk benim kahvemi tatlandırmak için yeterlidir.
İçtenliğin bana yeterli gelir, birlikte içtiğimiz kahvenin hatrı bir ömür devam eder..

   Ben sana karşı hep dürüst olacağım bunu bil. Yalana ve riyakarlığa tahammülüm yok. Hata da yapsam doğruyu söylerim. Hatalarımın bedelini ödemeye her zaman hazırım. Yalan söylemem. Söyleyemem. Unuturum. Yakalanırım. Bu yüzden söylediğim yalanı aklımda tutamayacağım için söylemem. Rahat biriyim. Bazen kırıcı olabilirim ama dürüst olmayı seçerim.

   Riyakarlığı sevmem. Asla ikircikli davranmam. Sevdiğimde bilir kendisini sevmediğim de. Hissettiririm saklayamam.

   Sevmeyi iyi bilirim. Ama sevilince elim ayağıma dolaşır. Ne yapacağımı bilemem. Ne diyeceğimi bilemem. Bu yüzden de birşey söyleyemem iltifat aldığımda. Kendimi nedense(!) iltifata layık görmem. Utanırım..

   Şefkati, fedakarlığı, gülüsemeyi çok severim. Sevmeyi çok severim.  Sevdiğimde gerçekten çok severim. Eğer bana yüreğinle bakabilirsen bunu o zaman görebilirsin ancak. Çünkü bağıra bağıra söyleyemem.

   Ne söylemeliyim biliyorum ama burası benim dünyam, benim evim, benim yuvam.. Sahiplenmeyi severim. Sahip olduğum şeyleri paylaşmak ağır gelir. Çok fazla sahiplenirim..

   Eğer benimle bir kahve içecek vaktin varsa beni çok mutlu edersin. Eğer kendinden birşey bulduysan bende kal burada.. Bir kahve içelim ve dertleşelim birlikte.. Sonra da amann çok üzüldük biraz da gülelim diyerek kahkalarımızla inletelim şehri..

   Hoşgeldin..
   Bloğuma hoşgeldin..
   Dünyama hoşgeldin..
   Kahvemin yanına hoşgeldin..
   Yüreğime hoşgeldin..
   İyiki geldin..







21 yorum:

  1. Ne güzel, ne içten yazmışsınız.Pek çok özelliğiniz bana benziyor.
    Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırını bilenlerdensiniz diye düşündüm bir an.
    Sağlıklı-mutlu günler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 40 yıl mı ? Bir fincan kahvenin bir ömür hatrı vardır bende :)
      Tekrar hoşgeldiniz :)

      Sil
  2. Tatlısın sen yahu :) Hoşbulduk ;)

    YanıtlaSil
  3. Hahahahaha süpersinnnnnn 😘❤️❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
  4. haftanın bloğu seçilmişsiniz tebrik ederim sizi
    bu ne güzel etkinlik böyle yeni kişilerle kaynaşmak çok hoş
    sizi de bize bekleriz :) sevgilerle...

    YanıtlaSil
  5. Merhabaaaa Fiyonk:),
    Geldim veeeee kahvenize ortak oldum tabi Ohh Miss:))
    Tebriklerrr...


    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir karşılama bu.Ben tigristen gelmedim aslında dur o yazıya da bakayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) beğenmene sevindim. Tigris seçti beni tabi ki ona da bir bak neler demiş :)

      Sil
  7. ay ne güzel karşıladın sen böyle hoşbulduk. tebrikler haftanın blogu :) benim kart 10 gündür çantamda benimle işe gidip geliyor yahu ptt ye varamadım bir türlü hep geç kalıyorum :( yazmadım sanma sakın üzülürüm sonra . hatta fotosunu çekeyim mi zarfının plusa koyim mi ne dersin ? herkescikler de görsün hem bu etkinliği. ay inşallah gönderirim. izmir kartlrı aldım bir de sevdiğim bir ressamın kartı:) karaladım bişiler ama seversin umarım .çok sevgiler ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfirullah benimde kart çantamda benimle geziyor bazen olur öyle :) sözüne güveniyorum görsele ne gerek :)

      Sil
  8. Merhabalar; seni tanımaktan muutluluk duydum:) Blogunu takibe aldım.Bloguma gelirsen bende mutlu olurum.Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Tabiki gelirim ne demek :)

      Sil
  9. Merhaba güzel blog. Evet Tigritsen duyup geldim buraya. Takibe de aldım. Benim de nacizane bir blogum var beklerim efenim.
    www.nilgunozenaydin.com

    YanıtlaSil
  10. Aslında kapıdan uğrayıp gidicektim. okurken gülümsedim kimse tarafından gelmedim. bloglar arası gezerken isminiz çok hoşuma gitti tesadüf eseri anlatım diliniz çok güzel çok hoşuma gitti.Ellerinize sağlık güzel yazınız için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok naziksniz :) Sık sık bekliyorum öyleyse :)

      Sil
  11. Merhabalar. Tigris'ten geliyorum. Haftanin blogu secilmissiniz, tebrik ediyorum :) Yepyeni bloglar tanimak cok guzel :)

    YanıtlaSil