1 Ocak 2016 Cuma

Geç Kalma Geleneğim..




   Bu akşam siz 2015'i geride bırakarak yeni bir yıla girerken, aynı zamanda yepyeni başlangıçlara da adım atıyorsunuz. Peki ben neredeyim? Yine geç kaldım, arkanızdan soluk soluğa koşarak girdim yeni yıla :) Geçen sene de herkes yeni yıla girerken ben uyuyakalmıştım bu yüzden yine geç girmiştim yeni yıla. Gelenek haline getirmiş olacağım ki tüm sene her yere geç kalmış olmam da cabası:)

   Yeni bir yıla yepyeni başlangıçlarla, yepyeni bir düşünce yapısı ve çok farklı bir huzurla giriyorum. Yeni yıl bana olduğu kadar sizlere de yepyeni başlangıçlar getirsin. Aşkı arayanlara aşk, para isteyenlere para, iş isteyenlere iş getirsin. Bir sonraki yıl dönüp arkanıza baktığınızda keşkelerle değil iyikilerle dolu bir yıl bıraktığınızı görmeniz temennisiyle..

   He bu arada bu yıl neden mi geç kaldım? Yukarıda gördüğünüz resmi boyamakla meşguldüm. Bende 'Esrarengiz Bahçe' boyuyorum. Hiç eksik kalır mıyım? Kalmam :) Merak edenler için bir kaç çalışmamı da aşağıya ekliyorum.

   2016 hepinize bin bir renkle dolu huzurlu hayallerinizi getirsin..













4 yorum:

  1. Ay ne güzel şeyler yapıyorsun öyle. Çok hoşuma gitti. Ay aşk demişsin. Para değilde aşka evet. Canım parada olsun o da olsun olmasım değil. :) Ay inşallah yıl boyunca bir yerlere geç kalmazsın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mutluluğa geç kalmışım gerisi teferruat deyip arabeske bağlamak isterdim ama yeni hayatımı böyle sürdürmeyeceğim :) Aşkta olsun anacım para da olsun.. Bundan sonra mutluluk benim ve mutluluğu hak eden herkesin olsun :) Ama AMİİNN şu geç kalma olayını bu yıl arkada bırakmayı istiyorum gerçekten :)

      Sil
  2. Bunlardan bende istiyorum da alsam da Çocuklardan bana kalmazkı

    Ellerinize saglık. Ben de her 31 Aralık. Gecesi erken yatarım ama Avrupa ülkesinde olunca beynimin içine içine vuran pat pat sesleriyle uyuyamam :(
    Son iki sene rahat uyumuştum dün gece yine zombi gibiydim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuklarınızdan vakit bulduğunuzdayada onlar uyurken siz kahvenizin yanında boyayabilirsiniz :) İnsanın kafasından tüm sıkıntıyı alıyor inanın incik cincik boyamaya çalışırken..

      Siz Avrupa ülkesindesiniz, peki ya biz? Silah sesleri kesilmek bilmedi dakikalarca şehrin göbeğinde..
      :( O zaman yeni yıl sizin uykunuzu alabildiğiniz bir yıl olsun aynı zamanda ;)

      Sil