22 Ocak 2016 Cuma

22 BLOGGER 1 HİKAYE: ADINI SEN KOY





   Oğlan kardeşim YGS'ye hazırlandığı için bilgisayarı tırım tırım ondan kaçırıyoruz. Çok çalışması lazımmış. Bu son bir ay onun için çok önemliymiş. Annem öyle diyor bende söz dinliyorum derken yazı yazamıyorum haliyle. Birde Denizli'den amcam geldi. Sülale boyu bir telaş aldı başını gidiyor. Saat 03:23 ve ben birikmiş okunulacak yazılarımı okumayı ancak bitirebildim ve sırayla yayınlanmayı hatta yazılmayı bekleyen yazılarımı da yavaş yavaş sizlerle paylaşma girişimlerime başladım. Açıklamamı da yaptıktan sonra gönül rahatlığıyla asıl meseleye gelebiliriz :)



   Sevgili Dreamella çok güzel bir etkinlik başlattı ve 22 blog yazarını bir araya toplayarak bir hikaye yazmaya çağırdı. 

   Evet ! 22 blogger, 22 kalem, 22 bölüm ve 1 hikaye..

   Tabiki bende bu etkinliğin katılımcılarından biri oldum. İlk defa hikaye yazacağım. Daha önce hiç deneyimlemediğim ama çok isteyipte cesaret edemediğim bir tür olduğu için içim kıpır kıpır :) Çok heyecanlıyım :)

   Ben açıklamamı da yaptığım için yazımın geç kalış sebebini sizde biliyorsunuz haliyle :)

   İlk 3 bölüm harika yazarlar tarafından yazıldı bile :) Linklerini yazımın sonuna ekleyeceğim ve merak edip takip etmek isteyenler içinde etkinlik bitene kadar her bölüm yayınlandığında, bu yazımı güncelleyerek her bölümün linkini yazımın sonuna eklemeye devam edeceğim.

   Sağ tarafa da bu etkinlikle ilgili bir duyuru ekledim. İlk hikayeye ve devamına oradan da ulaşabilirsiniz..

   Keyifli okumalar..


   22 BLOGGER 1 HİKAYE 




9 yorum:

  1. ben de acaba bir şey mi oldu diye merak etmiştim Kestane.
    yok, yanlış anlama hikâye babında değil, genel olarak bir şey yazmayınca ahaa Kestane kayıplarda, bir ara Dream kayıplardaydı. bir şey mi oldu ki acaba diye bir an düşünmüştüm. kardeşine sınavı için başarılar dilerim. bizimde şu aralar evde bilgisayar tartışması bir boy gidiyor ama sınavdan mütevellit değil, bilakis laptopun bozulmasıyla herkesin evdeki emektara kalmasından. hikâyeni merakla bekliyor olacağım, eminim ortaya "ya kestane, hani bunun devamı" diyebileceğim bir bölüm ortaya çıkartacaksın. onu da geçtim. gerçekten merak ediyorum üslubunu. :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarın yokluğu saklama sıkıntısı büyük sorun yaratıyor evde, inşallah kardeşim istediği başarıyı elde eder de tüm çabalara değer böylece.
      İlk fırsatta şahsi bilgisayarımı edineceğim ilk hedefim bu şu anda :)
      Benim.. Üslubum.. Hm.. Bunu Alem-i Eşbah'ı yazarak kalemini konuşturmayı bırak çığlık çığlığa bağrıtan bir yazarın söylemesi ellerimin terlemesine sebep oluyor ://
      Aşırı heyecandan kalbimi sıkışıyor abartmıyorum :))

      Sil
    2. Bilgisayarın yokluğu saklama sıkıntısı büyük sorun yaratıyor evde, inşallah kardeşim istediği başarıyı elde eder de tüm çabalara değer böylece.
      İlk fırsatta şahsi bilgisayarımı edineceğim ilk hedefim bu şu anda :)
      Benim.. Üslubum.. Hm.. Bunu Alem-i Eşbah'ı yazarak kalemini konuşturmayı bırak çığlık çığlığa bağrıtan bir yazarın söylemesi ellerimin terlemesine sebep oluyor ://
      Aşırı heyecandan kalbimi sıkışıyor abartmıyorum :))

      Sil
    3. bende onu yazarken son derece ciddiydim abartmıyorum. :)
      bak şuraya yazdım gittim fiyonklu kestane'm. kestaneli fiyonk'um.
      benim heyecanımı ve kalemine olan merakımı yorumlarda diğer arkadaşlarda da göreceğiz.
      ve onlarda kestane böyle bırakılır mı diyecek. ah; o ikinci bilgisayar şu aralar benim de hedefim.
      yoksa klon savaşları gibi evde bilgisayar savaşları boy gösterecek. hatta gösteremeye de başladı ufaktan. sandalye kapmaca oynuyoruz ailecek kestane. :))

      Sil
    4. :)) ne güzel bir hitaptır o :)) inşallah bakalım sizde bir Big bang etkisi oluşturmayı bende isterim tabiki :P Bizde Laptop saklamaca tablet şifrelemece falan oynuyoruz gerçek bir savaş sebebi, evdeki olaylar zincirinin temel sebebi :))

      Sil
  2. öykü çok güzel gidiyooo. kardeşine de başarılaar. bi de zaten tabisi en iyi arkadaşlarımdansın ki, sen artık kankalardansın ayolcuum :)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy çok tişikkirlir sipirmiin :) hemen gecelerim kankeitaam :D Umarım o istediği başarıya ulaşır da herkes çabalarının karşılığını alır. Benim hikayeme gelecek olan yorumlarını çok heyecanla bekliyorum kalbim dıp tıs dıp tıs :))

    YanıtlaSil
  4. Ayyy çok tişikkirlir sipirmiin :) hemen gecelerim kankeitaam :D Umarım o istediği başarıya ulaşır da herkes çabalarının karşılığını alır. Benim hikayeme gelecek olan yorumlarını çok heyecanla bekliyorum kalbim dıp tıs dıp tıs :))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ! Bir mim hazırladım ve sizi de mimledim :)) Umarım eğlenirsiniz :) İyi günler dilerim :))

    http://iremvekitaplar.blogspot.com.tr/2016/01/yaynevleri-mimi.html

    YanıtlaSil