23 Aralık 2015 Çarşamba

Kendimden Özür Dilerim..




   Bir zamanlar insanlar için yaşıyormuşum meğer. Aman kırılmasınlar. Aman üzülmesinler. Aman elimden ve dilimden zarar görmesinler diye hep sustum. Kendi kendime söylendim, mırıldandım, ağladım. Daha sonra gülümsedim ve kimseler anlamasın diye anlayıpta alınmasınlar diye sustum.

   Verdim.. Karşılığında ne alacağımı sorgulamadan verdim.. Zaten önemli de değildi. Ben almadan vermenin bir gün bana mükafat olarak döneceğine inanmıştım çünkü. Hayır demenin de bir erdem olduğunu unuttum ve hiç hayır diyemedim kimseye. Herkes mutlu olmalıydı benim lügatimde. Eğer benim hayatımda ise mutluluğu hak ediyordu. Kendimin de mutluluğu hak ettiğini unutmuşum oysa. Hep erteledim başkalarının mutlulukları uğruna kendimi. Mutlu olmaya hakkım yokmuş gibi. Bir maske taktım yüzüme hep gülen. Çıktım sahneye ve dört dörtlük bir oyun sergiledim binlerce insanın karşısında. İyiyim ben, güçlüyüm. Güçlü olmak zorunda değildim halbuki..

   En çok kendime haksızlık etmişim ben bu hayatta. En çok kendimi yok saymışım. Ne kadar üzüldüğümü görmezden gelip hep oynamışım.. En büyük saygısızlığı ben kendi kendime yapmışım..

   Şimdi kendimden ve yüreğimden özür diliyorum.
Kendimi bu kadar hiçe saydığım için, kendime bu kadar haksızlık ettiğim için, kendimi hep görmezden geldiğim için, kendimi hep en son plana ittiğim için, duygularıma bile engel olup göz yaşlarımı görmezden geldiğim için, beni kıran her sözcüğün kalbimde daha derin bir yara açmasına sebep olduğum için, kendime hiç acımadığım için, beni bu kadar üzmelerine izin verdiğim için KENDİMDEN ÖZÜR DİLERİM...




17 yorum:

  1. o zamaaan bundan sonra önce kendini düşün taam mıııı :) bloguma da hoşgeldin. görüşürüz kiii yineee :) yorum yapmıştın yaa :)

    YanıtlaSil
  2. ayrıca aramıza da hoşgeldiiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blog dünyasında nasıl derlerrr.. Hmm.. Yorum dostluğu mu oluyordu bu :)
      Kendimi düşüneceğim elbet ama bundan sonra beni de düşünenlerin hayatımda olacağı bir gelecek istiyorum :)
      Hoşbuldum bu arada :) Davetimi kabul ettiğin için çok mutlu oldum :) sık sık oturmaya muhabbete beklerim :) kahveler benden :)

      Sil
    2. ay dur arkadaş da getircem ben sanaaa :)

      Sil
    3. :) Desene SadeveDerin dostluğumuzu Fiyonklarla süsleyip Kestane yicez :) Tamam vurma Deeeep :) Ben mutlu olunca noluyo anlamıyorum ki :D

      Sil
    4. iyidir mutlu olmak :) olmamaktan daha caziptir :))

      Sil
    5. Mutlu olunca saçmalamanın dozunu kaçırıyorum ama katlanabilecek misin :)

      Sil
    6. ivit katlanabilirim hihihi :) ayrıca, saçmalanmaz taranır :))

      Sil
    7. Yeapp!! İşte aradığım bu beniimm :) Sana bi kıllık yapayım da kıllarını koyarsın :))

      Sil
  3. merhaba canım bloğun hayırlı ve bol yazılı olsun :) bana da gel bloglaşalım !

    YanıtlaSil
  4. Sağol tatlım çok teşekkür ederim :) Takipteyim seni :*

    YanıtlaSil
  5. İtiraf saati... :)

    :)

    Ben de beklerim... İyi günler! :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,Derin tarafından görevlendirildim,kitap okuma yapmak şstiyormuşsunuz.Öncelikle oturduğunuz ilde ya da ilçese belediyenin engelli hizmetleri bölümüne ulaşın,onlar yol gösteriyorlar.Ben deneme okuması için randevu aldım Kadıköy Belediyesi'nden örneğin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bir süredir aklımda olan ve ne yapacağımı bilmediğim gibi araştırma da yapmadığım bir konuydu en kısa zamanda randevu alacağım :)

      Sil
  7. Herkesten önce kendi için yaşamalı insan... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatamız, zaman zaman bunu unutuyor olmamız :)

      Sil